LOS op maandag: na schooltijd lekker het zwembad in!

Home > Groepslessen > LOS op maandag: na schooltijd lekker het zwembad in!

LOS op maandag: na schooltijd lekker het zwembad in!

Alle kinderen met een zwemdiploma kunnen op maandag vanaf 15.00 tot 16.30 uur onder begeleiding leuke dingen komen doen in het zwembad.

LOS staat namelijk voor leren, ontspannen en sport&spel. LOS op Maandag is iedere maandag in het zwembad. Kinderen betalen 2,50 entree per keer en kunnen geheel vrijblijvend meedoen. Tijdens LOS op maandag is het de gewoonte dat er badpersoneel aanwezig is en krijgen de kinderen fruit en drinken.

Wat gaan we doen?

Elke maand is er een thema waaraan leuke activiteiten gekoppeld worden. Zo leren kinderen, afhankelijk van het thema, bijvoorbeeld survivallen op en over het water. Daarnaast worden er spellen georganiseerd. Ontspannen betekent dat kinderen zelf mogen bepalen waar zij die middag zin in hebben. De lessen en de spellen worden aangeboden en kinderen kunnen daarbij aansluiten wanneer zij dat willen. Elke laatste maandag van de maand sluiten we af met discozwemmen!

Start in september 2018

LOS op maandag heeft een korte zomerstop. In september starten we weer.

Tijdstip

Kinderen kunnen vanaf 15.00 uur binnenkomen om mee te doen aan LOS op maandag. Het programma duurt tot en met 16.30 uur. Of je nu om 15.00 uur of om 15.30 uur binnen bent, dat maakt niet uit. Meedoen kan altijd.

Kosten

Deelname kost €2,50 per keer.