De Wetterstins - LOS op maandag

Home > Nieuws > De Wetterstins - LOS op maandag

De Wetterstins - LOS op maandag

Dit item is verlopen op 28-01-2019.

Het zwembad verveelt zich op maandag. Verveel jij je ook wel eens? Dat komt goed uit want vanaf 10 september kun je elke maandag LOS gaan in het zwembad!

Wat gaan we doen?

Alle kinderen die een zwemdiploma hebben kunnen onder begeleiding leuke dingen in het zwembad komen doen. LOS staat namelijk voor Leren, Ontspannen en Sport&Spel. Elke maand is er een thema waaraan leuke activiteiten gekoppeld worden. Zo leren kinderen bijvoorbeeld snorkelen of wedstrijdzwemmen. Daarnaast worden er spellen georganiseerd. Ontspannen betekent dat kinderen zelf mogen bepalen waar zij die middag zin in hebben. De lessen en de spellen worden aangeboden en kinderen kunnen daar bij aansluiten wanneer zij dat willen. Tijdens LOS op maandag is het de gewoonte dat er badpersoneel aanwezig is en krijgen de kinderen fruit en drinken.

Thema's

  • September - Balspelen
  • Oktober - Onderwaterspelen
  • November - Survival
  • December - Sport en Spel

De laatste maandag van de maand sluiten we af met discozwemmen en krijgen de kinderen een gezonde smoothie!

Tijdstip

Kinderen kunnen vanaf 15.00 uur binnenkomen om mee te doen aan LOS op maandag. Het programma duurt tot en met 16.30 uur. Of je nu om 15.00 uur of om 15.30 uur binnen bent, dat maakt niet uit. Meedoen kan altijd.

Tarieven

Deelname kost €2,50 per keer.

delen