Hoe zit met de zwemabonnementen nu het zwembad gesloten is?

Home > Nieuws > Hoe zit met de zwemabonnementen nu het zwembad gesloten is?

Hoe zit met de zwemabonnementen nu het zwembad gesloten is?

Nu het zwembad gesloten is zijn er abonnementhouders die helaas geen gebruik kunnen maken van hun abonnement. Bij ons kunt u twee soorten abonnementen afsluiten: maandabonnementen en zwemlesabonnementen. Voor beide abonnementsoorten willen wij u de volgende oplossing aanbieden:

Heeft u een maandabonnement en/of een zwemlesabonnement? U behoudt de volledige geldigheid en ondervindt in de duur van uw abonnement geen hinder van de sluiting. Dat betekent dat u bij heropening van het zwembad de gemiste weken terugkrijgt. De ingangsdatum van deze resterende weken van uw abonnement is de eerste dag dat het zwembad weer opengaat.

Voorbeeld: had u voor de sluiting nog 3 weken te goed, maar kunt u door de sluiting 3 weken geen gebruik maken van uw abonnement? Dan wordt uw abonnement bij heropening aangepast en krijg u deze drie weken terug.

Wat moet u nu doen?
Op dit moment hoeft u niks te doen. De abonnementen passen we aan als het zwembad weer open gaat. Zoals het nu lijkt is dat op woensdag 28 april, maar gezien de huidige ontwikkelingen valt niet uit te sluiten dat het langer gaat duren. Wanneer er nieuws is, dan communiceren we dat via de website, Facebook en via de mail.

We hopen dat u begrip heeft voor deze situatie en dat u zich kunt vinden in deze oplossing.

Met vriendelijke groet,

Team zwembad de Wetterstins

delen