Kerstvakantie in de Wetterstins met volop activiteiten!

Home > Nieuws > Kerstvakantie in de Wetterstins met volop activiteiten!

Kerstvakantie in de Wetterstins met volop activiteiten!

Dit item is verlopen op 01-08-2020.

Terwijl het buiten guur en koud is, is het bij ons binnen warm en gezellig in de kerstvakantie. Ook dit jaar staan er weer verschillende activiteiten op het programma.

Schatduiken
Maandag 23 december gaan we SCHATDUIKEN in het zwembad.
Op de bodem van het zwembad liggen meerdere echte schatten! Vind jij de schatten met echt geld? Dan mag je het houden! 
Het bad is geopend van 14.00-17.00 uur. Kom je ook?

Eurozwemmen. 
Voor slechts €1,00 ben jij die dag welkom bij ons!

Oliebolzwemmen
Ook op de laatste dag van het jaar ben je van harte welkom om te komen banen zwemmen en of te spelen. Als afsluiter van het jaar trakteren wij op een overheerlijke oliebol. Jij komt toch ook langs op 31 december?

Zeemeerminzwemmen
Heb jij altijd al gedroomd om te kunnen zwemmen als een zeemeermin? Tijdens de kerstvakantie kun je op donderdag 2 januari deelnemen aan lessen Zeemeerminzwemmen. Er is een groep voor beginners en een voor groep gevorderden. In verband met de moeilijkheidsgraad moet je minimaal in het bezit zijn van  zwemdiploma B. Je betaalt €8,00 per les(€4,00 als je in het bezit bent van een goedgekeurde eigen staart). Geef je snel op, want vol=vol. Opgeven kan bij de balie van het zwembad of door een mail te sturen naar info-wetterstins@t-diel.nl, onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer en je geboortedatum.  

Discozwemmen
De perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden? Discozwemmen! Het bad toveren we die dag om tot een echte disco met feestelijke verlichting en spetterende muziek. Heb jij zin in een feestje? Kom dan op vrijdag 3 januari van 16.00 tot 19.00 uur naar het zwembad en neem al je vrienden mee.

Let op:
Kinderen zonder diploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige (18+) die over een goede zwemvaardigheid beschikt en mee het water in gaat.

Documenten:

delen