Vrolijk Voorjaar in de Wetterstins met spetterend programma!

Home > Nieuws > Vrolijk Voorjaar in de Wetterstins met spetterend programma!

Vrolijk Voorjaar in de Wetterstins met spetterend programma!

Het wordt alweer wat langer licht en je hoort voorzichtig steeds wat meer vogeltjes fluiten. Dat kan maar één ding betekenen: voorjaar! Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om een prachtig programma samen te stellen voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'persluchtduiken'? Ontdek hoe het is om onderwater te kunnen ademen. Lees snel verder om het programma te zien. Onderaan de pagina vind je de flyer met de openingstijden.

Persluchtduiken maandag 17 februari van 14.00-17.00 uur
Heb jij minimaal je B-diploma en heb je altijd al willen weten hoe het is om onderwater te ademen en gewichtloos te zijn? Dan is dit je kans. Doe mee aan een introductieduik om kennis te maken met duiken. Samen met de instructeur van duikschool Buma krijg je uitleg over het materiaal en ervaar je de onderwaterwereld. Geef je vooraf op!

Opgave: voor 12 februari bij de balie van het zwembad of via een mail naar info-wetterstins@t-diel.nl, onder vermelding van 'persluchtduiken'. Vermeld hierbij duidelijk je voor- en achternaam en je telefoonnummer. 

Bijzonderheid: de activiteit gaat door bij minimale opgave van 15 personen.

Kosten: tarief enkel bad € 3,50

Grote octopus en loopmat dinsdag 18 februari, woensdag 19 februari en vrijdag 21 februari van 14.00-17.00 uur
Houd jij van uitdaging? Kom klimmen en klauteren op de grote opblaasbare octopus. En wie haalt met de loopmat de overkant van het zwembad? Een uitdaging voor jong en oud. De octopus en loopmat liggen in het diepe bassin. Ook in het ondiepe bassin is voldoende speelmateriaal in het water. 

Kosten: tarief enkel bad € 3,50

Zeemeerminzwemmen woensdag 19 februari
Zeemeerminzwemmen is voor veel jongens en meisjes een droom. In de Wetterstins kun je tijdens de voorjaarsvakantie meedoen aan een les, voor beginners of gevorderden. De les duurt 45 minuten. Je leert technieken en ontdekt wat je allemaal nog meer kunt doen als zeemeermin.  Zeemeermin zwemmen kan soms best wel lastig zijn en daarom is het belangrijk dat je de basis van het zwemmen goed beheerst. Zwemdiploma B is daarom ook een vereiste. Geef je wel even op!

Tijd beginnersgroep: 12.30 - 13.15 uur

Tijd gevorderden: 13.15 - 14.00 uur

Opgave: voor 16 februari bij de balie van het zwembad of via een mail naar info-wetterstins@t-diel.nl, onder vermelding van zeemeerminzwemmen. Vermeld hierbij duidelijk je voor- en achternaam, je geboortedatum, telefoonnummer en voor welke groep je wilt opgeven.

Kosten: € 8,00 p.p per les. € 4,00 als je in het bezit bent van een goedgekeurde eigen staart.

Wetterstins CUP Bommetje maken en spijkerbroekhangen donderdag 20 februari van 14.00 - 17.00 uur
"BOMMETJE!" Wie maakt het hoogste bommetje? En wie is de sterkste? Wie wint de Wetterstins bokaal? Daag je vrienden uit en ga de strijd aan. 

Prijzen zijn te verdelen in de verschillende categorieën:

Jongens t/m 9 jaar

Meisjes t/m 9 jaar

Jongens 9 jaar en ouder

Meisjes 9 jaar en ouder

Kosten: tarief enkel bad € 3,50

Let op:
Kinderen zonder diploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarige (18+) die over een goede zwemvaardigheid beschikt en mee het water in gaat.

delen