Tarieven

Home > Tarieven

Tarieven

De Wetterstins

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Recreatief zwemmen  

  • Kinderen t/m 2 jaar gratis
  • Enkel toegangsbewijs € 3,50

Banenzwemmen

  • Enkel toegangsbewijs € 2,50

Groepslessen

De prijs van een groepsles is €6,-

Zwemlessen

De prijzen van de zwemlessen staan vermeld op de betreffende pagina's.

Abonnementen 

U kunt ook een abonnement afsluiten. Lees daar meer over op deze pagina.

De Sawn Doarpen

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Kids Only t/m 12 jaar

Kosten: €50 
Dit abonnement geeft onbeperkt toegang tot het zwembad. Voor de ‘Kids-Only’ uren geldt dat hiervoor geen reservering nodig is. Wanneer kinderen onder de 12 jaar buiten de ‘Kids-Only’ uren willen zwemmen (banenzwemmen of recreatief zwemmen) moeten ze hiervoor, net als de volwassenen, een reservering maken.

Banenzwemmen en recreatief zwemmen (13 jaar en ouder) 

Kosten: €50 
Dit is een persoonlijk abonnement voor 13 jaar en ouder. Dit abonnement geeft onbeperkt toegang tot het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Vooraf reserveren is verplicht. Let op: vol=vol

Losse tickets

Kosten: €2,50 per ticket
Wilt u een losse ticket kopen? Dat kan bij de balie of via de webshop (webshop.t-diel.nl). We verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk de webshop te gebruiken. Een losse ticket kost €2,50 per persoon en geven u eenmalig toegang tot het bad. Wilt u als bestaande klant gebruik maken van onze webshop? We vragen u om zich te melden bij de balie van het zwembad. Als bestaande klant van het zwembad hebben wij al een account voor u aangemaakt en vragen wij u nadrukkelijk om niet te kiezen voor ‘aanmelden nieuwe leerling/klant’. De baliemedewerker controleert of uw gegevens (emailadres) bij ons bekend zijn en geeft u informatie over uw inloggegevens voor gebruik van de webshop. Let op: wanneer u een kaartje koopt via de webshop is dit geen reserveringsbewijs. Na het aanschaffen van een e-ticket moet u voor banenzwemmen en het recreatief zwemmen een reservering maken.

We bieden dit seizoen geen gezinsabonnementen en 10-badenkaarten aan.