Na het halen van het zwemdiploma A kan worden begonnen met de zwemlessen voor B. De grootte van de zwemlesgroep kan variëren en bestaat uit maximaal 12 kinderen. De tijd die nodig is om het zwemdiploma B te halen is afhankelijk van het uitstroom niveau van diploma A. 

Aanmelden zwemles diploma-B

Via onderstaande knop kunt u uw kind gemakkelijk aanmelden voor de zwemlessen. U ontvangt telefonisch of per e-mail bericht wanneer uw kind kan beginnen met zwemles. 

Aanmelden zwemles

Kosten zwemles

Om deel te kunnen nemen heeft uw kind een zwempas nodig. Deze kost eenmalig €5,-. Heeft uw kind al een zwempas? Dan hoeft deze niet opnieuw aangeschaft te worden. Een leskaart kost €30,-. Deze leskaart is zes weken geldig en bevat vier zwemlessen. 

Lestijden

De zwemlessen zijn één keer per week en duren per keer 45 minuten. Tijdens de vakanties en de feestdagen zijn er geen zwemlessen.

Dag Tijd

Dinsdag

16.00 tot 16.45 uur

Woensdag

15.00 tot 15.45 uur

Donderdag

18.00 tot 18.45 uur

Vrijdag

16.30 tot 17.15 uur

Zaterdag

11.30 tot 12.15 uur

Diplomazwemmen en kijklessen

De kinderen ontvangen een uitnodiging met daarop het tijdstip van aanvang.

  • 1 mei
  • 5 juni
  • 3 juli

Op dit moment is het nog niet duidelijk in hoeverre kijklessen kunnen plaatsvinden de komende tijd. Wanneer er meer duidelijkheid is, laten wij dit weten. 

Gekleed zwemmen

Het belangrijkste onderdeel van het leren zwemmen is jezelf kunnen redden in en om het water. Een kind dat per ongeluk in het water terecht komt, draagt normale dagelijkse kleding. Het doel van gekleed zwemmen tijdens de zwemlessen is het nabootsen van een realistische situatie, waarin een kind terecht kan komen. Via onderstaande knop vindt u informatie over de kledingvoorschriften. Ook ziet u wanneer we gaan oefenen met kleren aan.

Meer informatie gekleed zwemmen