Zwemdiploma C is niet verplicht, maar wij raden het zeker aan. Kinderen leren namelijk vaardigheden om op een veilige manier plezier te hebben en zich te redden in open water. De basis zit er met het A-diploma en B-diploma in. Bij het C-diploma leren kinderen extra vaardigheden die hen voorbereiden op onverwachte situaties.

Aanmelden zwemles diploma-C

Via onderstaande knop kunt u uw kind gemakkelijk aanmelden voor de zwemlessen. U ontvangt telefonisch of per e-mail bericht wanneer uw kind kan beginnen met zwemles.

Aanmelden zwemles

Kosten zwemles

Om deel te kunnen nemen heeft uw kind een zwempas nodig. Deze kost eenmalig €5,-. Heeft uw kind al een zwempas? Dan hoeft deze niet opnieuw aangeschaft te worden. Een leskaart kost €30,-. Deze leskaart is zes weken geldig en bevat vier zwemlessen. 

Lestijden

De zwemlessen zijn één keer per week en duren 45 minuten.

Dag Tijdstip

Dinsdag

16.00 tot 16.45 uur

Donderdag

18.00 tot 18.45 uur

Vrijdag 

16.30 tot 17.15 uur

Diplomazwemmen en kijklessen

De kinderen ontvangen een uitnodiging met daarop het tijdstip van aanvang.

  • 1 mei
  • 5 juni
  • 3 juli

Op dit moment is het nog niet duidelijk in hoeverre kijklessen kunnen plaatsvinden de komende tijd. Wanneer er meer duidelijkheid is, laten wij dit weten. 

Gekleed zwemmen

Het belangrijkste onderdeel van het leren zwemmen is jezelf kunnen redden in en om het water. Een kind dat per ongeluk in het water terecht komt, draagt normale dagelijkse kleding. Het doel van gekleed zwemmen tijdens de zwemlessen is het nabootsen van een realistische situatie, waarin een kind terecht kan komen. Via onderstaande knop vindt u informatie over de kledingvoorschriften. Ook ziet u wanneer we gaan oefenen met kleren aan.

Meer informatie gekleed zwemmen