Je bent in het bezit van je zwemdiploma B. Je beheerst al behoorlijk wat vaardigheden. Bij zwemdiploma C leer je vaardigheden om je te kunnen redden in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en sloten/vaarten (behalve in de zee). Met dit zwemdiploma C voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wat bieden wij?

  • gratis abonnement voor oefenen op zondag tijdens het recreatief zwemmen (zolang het kind zwemlessen volgt voor diploma A, B of C)
  • kinderen ontvangen een zwempaspoort waarin stickers worden verzameld
  • er wordt gewerkt met een online leerlingvolgsysteem
  • de groepsgrootte bij diploma C is maximaal 12 leerlingen
  • we werken met gediplomeerde instructeurs

Aanmelden zwemles diploma-C

Heb jij zwemdiploma B? Dan kun je de opgeven voor zwemles voor diploma C. Wanneer je zwemdiploma A en B hebt gehaald in De Wetterstins, hoef je geen inschrijfkosten te betalen. Voor instromers zijn de inschrijfkosten € 7,50. Er is meestal geen wachtlijst. Dit is ook afhankelijk van de gekozen dag.

Aanmelden voor de zwemlessen kan via onderstaande knop. Wanneer er kan worden gestart met de zwemlessen ontvangt u de uitnodiging via de mail.

Aanmelden zwemles

Kosten zwemles

Om deel te kunnen nemen heeft uw kind een zwempas nodig. Deze kost eenmalig €5,-. Heeft uw kind al een zwempas? Dan hoeft deze niet opnieuw aangeschaft te worden. Een leskaart kost €30,-. Deze leskaart is zes weken geldig en bevat vier zwemlessen. 

Lestijden

De zwemlessen zijn één keer per week en duren 45 minuten.

DagTijdstip

Dinsdag

16.00 tot 16.45 uur

Donderdag

18.00 tot 18.45 uur

Vrijdag 

16.30 tot 17.15 uur

Diplomazwemmen en kijklessen

De kinderen ontvangen een uitnodiging met daarop het tijdstip van aanvang.

Data diplomazwemmen:

  • 20 april 2024
  • 25 mei 2024

Data kijklessen:

  • 12 tot en met 17 maart 2024
  • 7 tot en met 12 mei 2024

Gekleed zwemmen

Het belangrijkste onderdeel van het leren zwemmen is jezelf kunnen redden in en om het water. Een kind dat per ongeluk in het water terecht komt, draagt normale dagelijkse kleding. Het doel van gekleed zwemmen tijdens de zwemlessen is het nabootsen van een realistische situatie, waarin een kind terecht kan komen. Via onderstaande knop vindt u informatie over de kledingvoorschriften. Ook ziet u wanneer we gaan oefenen met kleren aan.

Meer informatie gekleed zwemmen