Let op: door de maatregelen tegen het coronavirus bieden we op dit moment geen groepslessen aan. Het is wél mogelijk om met uw kind gebruik te maken van het bad tijdens onderstaande openingstijden. Tijdens deze openingsuren wordt er geen les gegeven. U kunt dus vrij gebruik maken van het bad om samen met uw kind te zwemmen/oefeningen te doen.

Babyzwemmen

Babyzwemmen is een activiteit voor kinderen van 10 weken tot 1 jaar, die op een speelse manier en met behulp van een ouder leren omgaan met water. De baby's kunnen ervaren, doen en ontdekken. Ze leren door eindeloos te herhalen. Tijdens de zwemles ervaren kinderen het voelen van water, rust en zekerheid. Ook worden er liedjes gezongen. 

Peuterzwemmen

Peuterzwemmen is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kinderen leren omgaan met water en bijvoorbeeld drijven op de rug. Ons personeel zorgt voor een goede begeleiding. De peuters kunnen een ''Guppycertificaat'' halen. Er zijn drie certificaten: Guppy 1, Guppy 2 en Guppy 3.

Tijdstip

Baby- en peuterzwemmen is iedere donderdag. 

  • 9.30 tot 10.00 uur voor baby's van 0 tot en met 10 maanden
  • 10.00 tot 10.30 uur voor kinderen van 10 maanden tot ongeveer 2 jaar
  • 10.30 tot 11.00 uur voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar

Kosten

Een los kaartje kost nu tijdelijk €4,-. Hiermee kunt u één keer meedoen aan een les. U kunt ook een combi-ouderkind maandabonnement afsluiten voor €27,50.